| Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel | |
|
+5GoDisanAstronauT kriszta FregO Kaniraya Eddy 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Eddy Admin
Hozzászólások száma : 94 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 10. Tartózkodási hely : Steins planet
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Hétf. Feb. 20, 2012 11:50 am | |
| a legegyszerűbb lenne ha összeállnánk. úgy azért mégsem király, ha mindenki külön külön megcsinálja a maga kis jelét. összeállunk és közös erővel megcsináljuk a nyáron. nálunk mocskosul nagy terület van ahova felrajzolhatjuk. igazából a mi környékünk a semmi közepe, olyan jó, eldugott helyek vannak. és mivel itt már tavaly nyáron eltanyáztak viszonylag hosszú (minimum 3 perc) ideig egy helyben(nemtom melyik faj) jó esély lehet rá, hogy lejönnek. ha meggondolom talán ez a legjobb hely, ne gondoljátok önzésnek, de láttam amit láttam, és a terepviszonyok majdhogynem a legkedvezőbbek | |
|
| |
FregO
Hozzászólások száma : 28 Csatlakozás ideje : 2012. Feb. 19.
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Hétf. Feb. 20, 2012 7:50 pm | |
| Eddy, nem is tunik onzesnek, valoban egy egesz jo hely...De szerintem meg vonzobb lenne abban az erdobe egy ,,kis'' tisztason, nem? Ahova elfer a jel?...ti amugy hol olvastatok az eloirast, hogy hova is kell kitenni? Nem lehet, hogy azok csak a ,,mi'' ovintezkedeseinket szolgalatak a ,,szeku''(allam) ellen? Ki tudja azota mar mas a helyzet?! Amugy sem nyuzsognek ezek a jelek sehol a foldon szerintem. Igy valoszinu ha egyet meglatnanak akarhol, ugyis megvizsgalnak. De az is lehet, hogy ok is szabalyokhoz vannak kotve. Ki tudja... | |
|
| |
FregO
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Hétf. Feb. 20, 2012 7:52 pm | |
| Ja most latom, nincs tisztas az ,,erdo'' melyen xD...nem is figyeltem az also kepet. | |
|
| |
Eddy Admin
Hozzászólások száma : 94 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 10. Tartózkodási hely : Steins planet
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Kedd Feb. 21, 2012 12:24 am | |
| Frego most mondtál igazat az idézőjelbe tett "erdő"vel. ahogy látod, legalább8-10 szer akkora volt. és azt még nem is mondtam, hogy a Tisza egyik holtága folyt keresztül előtte. a település felőli oldalon. Az erdőt azt nemtom mikor vágták ki, de a Tisza szabályozás óta lehet. Szörnyű... Ki tudja ha nem próbáljuk meg? a hely hatalmas, és Erdélyhez is közel van, csak átugrasz Debretyón keresztül. az település mellett vezet egy út észak-keletre (képen jobb felső sarok.) arra is van egy erdő, piszok nagy. oda jártam régebben pecázni(akkora pontyok mint a fél karom ) ott lehet egy tisztás, és nincs a közelben más település.. megnézem. | |
|
| |
FregO
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Kedd Feb. 21, 2012 5:24 am | |
| wow, vannak meg annyira erintetlen helyek arra?!...mert a pontynak azert ido kell akkorara nonie *es nem is no meg mindenhol olyan nagyra). Azt jelenti h. tiszta a kornyezet ) Amugy ja az erdoket itt is hasonlo utemben pusztitjak, nyaron meg a gazdagok szorakozasbol barmit elejthetnek, rajuk nem hat a torveny. Bar azert ilyen felkor alaku fasort meg nem lattam eloben De en is egy hasonlo helyre gondoltam...es egy nagyobb tisztasnak tobb elonye is van az edoben...amugy hogy nez ki az a pontyos erdo? mestersegesen ultetett fak sorba?, parcellazva? (nincs osszefuggesbe a cikkel csak en vagyok ra kivancsi) | |
|
| |
FregO
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Kedd Feb. 21, 2012 5:25 am | |
| Hat tolem kiprobalhatjuk, en benne vagyok, az elkeszitesben segedkeznek. | |
|
| |
Eddy Admin
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Kedd Feb. 21, 2012 7:56 am | |
| annyira nem érintetlen. régen voltam arra felé, lehet h már azt a tisztást is felszántották amire halványan emlékeztem. meg biztos kivágtak jópár fát. nem olyan nagy az erdő, mint az a félkör alakú(nem véletlenül hívják Nagyerdőnek ) megnéztem térképen ha jól látom akkor ink mesterségesen telepített. még mindig a Nagyerdő mellettire voksolok, nagy a terület, egy minimum 50x50-es jel is kifér. ott van jó fedezék, és jól körbelátható a terület. nameg könnyen be lehet kamerázni a helyet.(ha valaki tud biztosítani felszerelést.) kiskoromban haverokkal sokat szórakoztunk arra, ismerem mint a tenyeremet, a legkisebb gödörig. | |
|
| |
Eddy Admin
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Kedd Feb. 21, 2012 7:58 am | |
| jah és minimum 6 embernek kéne lennie ott, de minél több annál jobb. olyanok akik jól birják a helyzeteket. szal nem olyan puhányok h már az első éjszaka rinyáljanak mert a természetben vannak, érted | |
|
| |
FregO
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Kedd Feb. 21, 2012 10:05 am | |
| Hat igen, te tudod, te ismered jol a helyet, hogy hol lenne a legoptimlisabb...Te hogy gondoltad, bekamerazni a helyet (ha lesz kamera) es ott virrasztani nehany ejszaka? Vagy mi az elkepzeles? Ezt most mindenkitol kerdem amugy. | |
|
| |
Eddy Admin
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Kedd Feb. 21, 2012 10:19 am | |
| felrajzolni a jelet, felállítani a kamerákat, hogy az egész rögzítve legyen több szögből. várni pár napig sátorozós történetben, ha megjelenik az űrhajó, bekapcsolni a kamerákat és aztán már csak rajtunk múlik. ennyi. | |
|
| |
kriszta
Hozzászólások száma : 43 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Kedd Feb. 21, 2012 8:09 pm | |
| Igen ezzel nagyon óvatosnak kell lenni!Véletlenül is történhetnek balesetek.Főleg egy sátorozásnál!azért kell hogy többen legyenek.És van egy érzésem hogy a Budaörsi reptéren miért nem szált le a hajó!Kit érdekel a teóriám?Ezt is meg lehet vitatni.Azért írtam hajót,mert ők már nem azonosíthatatlanok.Tudjuk kik ők.tudjuk kik ők,tudjuk a kapcsolat módját,tudjuk hogy barátságosak,és szeretnék hogy megismerjük őket.Ezért adták át az embereknek azokat a kapszulákat.Tehát tőlük nem kell tartani,szerintem. | |
|
| |
Eddy Admin
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Kedd Feb. 21, 2012 11:55 pm | |
| Kíváncsi vagyok az elméletedre | |
|
| |
kriszta
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Szer. Feb. 22, 2012 1:19 am | |
| A reptérrel egy dolgot elszúrtak.Mégpedig...A Jelet azt szépen elkészítették,jó nagy.De amikor az ufó arra járt ,nem észlelt életjelet.A készítők szépen elmentek,amikor kész lett a jel.Az Izsáky projekt részvevői ott maradtak.Biztos hogy ez volt a probléma,én se szállnák le ha nem várna senki,nem?Izsáky is írta hogy sokszor napokat heteket kell várni a kapcsolat létrejöttére.Ezért gondolom azt hogy a Buda Őrsi reptéren nem várták őket.Vannak bizonyos technológiák arra hogy lássák az embereket még nagyon magasról is.Hőkamera,..hasonló.Nekem ez az érzésem.Nektek? | |
|
| |
kriszta
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Szer. Feb. 22, 2012 2:34 am | |
| Egyébként hol van ez a hely?Ahol ezt a jelet el lehetne készíteni?A felvételek hol készültek?Szerintem nagyon jó hely! | |
|
| |
kriszta
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Pént. Feb. 24, 2012 8:39 pm | |
| A Buda Őrsi reptéren van az a jel,valamelyik kép alá az volt írva hogy ez nem a hívójel.Azért gondolkodtam azon hogy akkor mi az eredeti,Azért kérdeztelek titeket.Nem hagyott nyugodni ez a dolog,ezért írtam egy levelet a Hihetetlen című magazinnak.Erre az volt a válaszuk hogy egy évig volt felrakva a jel,de de nem történt meg a kapcsolat.Igen,de ha emlékeztek arra amikor azt írtam hogy valószínű hogy nem tartózkodtak ott,és az ufó utasai nem találtak életjelet,ezért nem szálltak le?90 %ban nekem lehet igazam.A jel 1 évig volt ott,de szerintetek az emberek is ott vártak 1 évet?Nem,biztos hogy nem!Izsáky is írta sokszor napokat heteket kell várni.Nekik nem volt türelmük kivárni a kapcsolatot.Van valami gondolatok erre a témára? | |
|
| |
Eddy Admin
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Szomb. Feb. 25, 2012 2:00 am | |
| Kriszta! a felvételek Kunmadarasnál készültek, keress rá google térképen és igazad lehet. én se szállnék le egy olyan területre, ahol senki nem vár. | |
|
| |
FregO
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Szomb. Feb. 25, 2012 8:48 am | |
| Krszta az en gondolatom, hogy igazad van, es egyetertek...minek fecsereljek az idejuket, ha az emberek le sem sz**jak es nem veszk a faradtsagot?! Nem nagyon volt atgondolva. A tervuk annyi volt, hogy egy hatalmas jelet kirittyentenek a foldre, aztan lesz ami lesz alapon arrebb alltak. | |
|
| |
Eddy Admin
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Hétf. Feb. 27, 2012 8:43 am | |
| ja. cél nélkül hiába kezd bele az ember valamibe, nem lesz belőle semmi. nyáron kell majd csinálni ezt az egészet. legalább 1 hétig kint kell táborozni. ezért is mondtam h akiben nincs meg a kitartás és elhatározás, hogy 1 nap után már nyavalyog, annak nem érdemes belekezdeni se. | |
|
| |
kriszta
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Kedd Feb. 28, 2012 10:27 pm | |
| Teljesen igazad van Eddy!Kevesen hajlandóak időt áldozni a cél érdekében!Pedig az áldozat meghozza a gyümölcsét.Csak tenni kell érte.Én részemről azt szeretném írni ehhez,hogy én írtam egy két levelet .Az 1994 es adatok szerint Izsáky felesége még él,most lehet úgy 64 éves,Az állítólagos címére küldtem 1 levelet.A projektben szereplő telepvezető is él még,vele is próbálom a kapcsolatot felvenni.Lehet hogy semmi válasz nem érkezik rá,de ha nem próbálom meg akkor biztos hogy azon agyalok,miért nem tettem meg!Talán ha látják hogy tiszta szívemből érdekel akkor talán... | |
|
| |
Eddy Admin
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Szer. Feb. 29, 2012 9:40 am | |
| Remélem, hogy sikerül felvenned velük a kapcsolatot. Jó volna olyanoktól hallani a történetet, akik átélték | |
|
| |
Eddy Admin
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Csüt. Május 17, 2012 8:06 am | |
| | |
|
| |
FregO
| |
| |
Eddy Admin
| |
| |
GoDisanAstronauT
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozás ideje : 2012. May. 27. Age : 31 Tartózkodási hely : Hódmezővásárhely
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Vas. Május 27, 2012 9:43 pm | |
| Július vége-augusztus eleje körül én is benne vagyok. | |
|
| |
Eddy Admin
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel Hétf. Május 28, 2012 6:33 am | |
| az remek lenne ha visszaolvastál (ha jól emlékszek beszéltünk róla) akkor gondolom tudod hogy egy ilyen 1-2 hetes táborozás lenne a jeltől valamekkora távolságra. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel | |
| |
|
| |
| Izsáky projekt - A kapcsolatfelvétel | |
|