|
| Furcsa álmok | |
|
+7Arthanas Danny192 Vengeance GoDisanAstronauT kriszta Bálint Eddy 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
kriszta
Hozzászólások száma : 43 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Furcsa álmok Szer. Nov. 21, 2012 7:52 am | |
| Szeretnék valamit megosztani veletek.Ma délelőtt kint voltam az udvaron a nyulaimat etettem éppen.Nem járt az agyam semmin sem,nem agyaltam,csak tettem a dolgomat,majd egyszer egy szó jutott az eszembe ,dezignáció.Ez járt egész nap a fejemben.Most értem rá hogy megosszam veletek,hátha van valami véleményetek a jelentésével kapcsolatban?! | |
| | | Danny192
Hozzászólások száma : 26 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 24. Age : 32
| Tárgy: Re: Furcsa álmok Pént. Nov. 23, 2012 2:59 am | |
| | |
| | | kriszta 1871
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 21.
| Tárgy: Re: Furcsa álmok Vas. Nov. 25, 2012 6:32 am | |
| - kriszta írta:
- Szeretnék valamit megosztani veletek.Ma délelőtt kint voltam az udvaron a nyulaimat etettem éppen.Nem járt az agyam semmin sem,nem agyaltam,csak tettem a dolgomat,majd egyszer egy szó jutott az eszembe ,
dezintegráció.Ez járt egész nap a fejemben.Most értem rá hogy megosszam veletek,hátha van valami véleményetek a jelentésével kapcsolatban?! | |
| | | adamjayk
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 12.
| Tárgy: Furcsa álmok Szer. Dec. 12, 2012 12:42 pm | |
| Sziasztok! Két féle furcsa álmom van összesen, és folytonos Deja Vu érzésekben szenvedek.
Az egyik álmom: Sötétség, sehol semmi, mintha megszűnt volna a világ, majd egy mesebeli pillangó rám nevet és integet, ezt követően egy Jeff Goldblum-hoz hasonló fickó ennyit mond, hogy : "A Francba" majd balra fordítja a fejét.
A másik álmom: Zuhanok és általában mindenki felébred, mielőtt földet érne, nos én sosem. Sípoló hangot hallok a fülemben, nézem a betont, kezeim széttárva mint egy hasast ugró ember, majd felkelek és akkor jön a köd és utána ébredek. | |
| | | Danny192
Hozzászólások száma : 26 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 24. Age : 32
| Tárgy: Re: Furcsa álmok Hétf. Dec. 17, 2012 2:02 am | |
| "majd egy mesebeli pillangó rám nevet és integet" mit szívtál? Viccet félretéve,ez a mondat tele van logikai hibákkal,rád nevet?De honnan jön elő,előtte egy szóval sem említetted,hogy ott lett volna,ezt a mondtatot meg úgy írtad,mintha már ott lenne.Egy pillangó hogy tud nevetni? és integetni?Jeff goldblum meg mit keres ott? Ja,és ezeket hogy látod,ha teljes sötétség van??! Namindegy,csak gondoltam szólok,hogy máskor figyelj az írásodra.Amúgy ezek csak álmok,semmi jelentőségük. | |
| | | zsoltee
Hozzászólások száma : 15 Csatlakozás ideje : 2012. Jun. 20. Age : 38
| Tárgy: Re: Furcsa álmok Hétf. Ápr. 15, 2013 10:30 am | |
| 6 éves kóromtól 14-15 éves koromig volt egy vissza térô álmom, mely amig meg nemszünt, arról szólt, hogy tôbb tiz fajta idegen lény jôtt a kis azonosithatatlan járgányával, tôbb részletre nem igazán emlékszem sajna, egy másik álmom pedig arról szólt, hogy pizsamában az udvaron állok, felnézek az égre s egy ufo-t látok magam fôlôtt, be kellet álljak egy fényoszlopba, kezemet a testem mellé szoritva, s emelkedtem, éreztem ahogyan elemelkedem a fôldtôl s ahogy egy erô vissz felfelé, s ahogy beértem a belsejébe minden fehér fényárban uszot, eddig emlékszem..... | |
| | | kriszta
Hozzászólások száma : 43 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 13.
| Tárgy: Álmok Vas. Márc. 29, 2015 4:11 am | |
| Sokan olvastátok az eléggé furcsa álmaimat,2012 április 22.-i álmomban 2 napot láttam az egyik naphoz 5 bolygó tartozott.Sokáig nem voltam itt köztetek,nem olvastam semmit a mai napig,ezért meglepődve láttam hogy egy 2012 novemberi,vagy decemberi bejegyzésben olvastam a Nibiruról aminek 5 bolygója van-elég érdekes nem?Ismét előbb álmodom,aztán olvasom! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Furcsa álmok | |
| |
| | | | Furcsa álmok | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |