Anno olvastam egy cikket egy Ufo Magazin vagy az is lehet, hogy Színes Ufo "hasábjain", mely azal foglakozott, hogy un. Éden-kert vagy másnéven Paradicsom egy kutato laboratorium volt, melyben állitólag kitenyésztetek minket.
Tehát a cikkben tömören az állt, hogy jôttek az idegenek, fogtak pár kétlábra emelkedet majmot(állitolagos ôseink) és keresztezték saját vagy esetleg más idegen lények génjével és a végeredmény képében megkaptak minket....
Nos szerintem lehet a génmanipulációs részben valami, mert ha veszük a bibliát, melyben ez áll, hogy "Isten megteremté Ádámot s az ô oldalbordájából Évát"(szerintem ezt tekinthetjük génmanipulácionak) és ha Istenek vagy mondhatjuk "teremtô idegen tudosnak" is volt egy társa, teremténye, asszisztense aki tesztelte a "teremtet" faj vagyis az ember irányithatóságának vagy mondjuk engedelmeségének határát amit sikeresen átt is tôrt behelyetesithetjük Lucifert is akit kígyó formájában ábrázol a biblia s a "tudás fájának" "tiltot gyümôlcsét" szedette és etette meg Ádámal és Évával akiket ezután kitaszitotak vagyis számüztek az Éden-kerbôl, Paradicsomból......