| Ingyen energia | |
|
+8resystance csakiteam papamaci38 LJA Somogyi Béla böngésző G. Freeman Eddy 12 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
resystance
Hozzászólások száma : 5 Csatlakozás ideje : 2013. Apr. 11.
| Tárgy: #2 Pént. Jún. 07, 2013 1:29 pm | |
| Megépítettem a kisebb változatot is, amiről szól ez a topic, és egész jó. Erősebb, mint a nagy, amit itt feljebb írtam. (Bár abba nem kerámiakondik kerültek.) Panelszobában próbáltam egy pár méteres összetekert antennával, 150 mV-ot adott. Gondolom normális antennával más lenne a helyzet, de a lényeg, hogy működik. | |
|
| |
csakiteam
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás ideje : 2013. Apr. 17.
| Tárgy: Re: Ingyen energia Kedd Jún. 11, 2013 12:08 am | |
| Hi. ES z a cucc mennyi eneriat d? hany V, es ? mA. Valaki marmegepitett, ha igen irja le a tapasztalatat. koszi. | |
|
| |
resystance
| Tárgy: Re: Ingyen energia Kedd Jún. 11, 2013 1:35 am | |
| - csakiteam írta:
- Hi.
ES z a cucc mennyi eneriat d? hany V, es ? mA. Valaki marmegepitett, ha igen irja le a tapasztalatat. koszi. Csak egyet kellett volna visszaolvasni.... Konkrétan 100mV-t mértem a naggyal, de nagyon érzékeny. Ahogy arrébb mentem, megváltozott. A leírás szerint többméteres antennával 40 voltot lead. A kicsivel 150mV-t mértem, de az lassan töltődik. De hozzáteszem, hogy panelszobában mértem ezeket, és nem többméteres kifeszített antennával, hanem egy félméteres kábellel. Ahhoz képest jó. | |
|
| |
resystance
| Tárgy: Experiment Szer. Jún. 12, 2013 6:39 am | |
| Tervezem, hogy kikísérletezem, hogy a legjobb az összeállítás. Hány uF, milyen kondik, egyéb struktúra, stb. Majd leírom ide az eredményeket. | |
|
| |
xian06
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2013. Nov. 11.
| Tárgy: Re: Ingyen energia Hétf. Nov. 11, 2013 3:51 am | |
| Megnéztem ezt a 4 akkus megoldást. Szerintem ez egy rendszer része a betáp és a töltés. Ugy gondolom van egy Tesla tekercs és egy jeladó még hozzá. Az soros áramkörben a 2x 12V azaz 24V táplálja meg Tesla tekercset. Majd a jeladó pár ezred vagy tizezred másodperc után átkapcsol a párhuzamos körre hogy a Tesla tekercsböl jövö áramot eltárolja a két akkuban. Ezek az akkuk töltik egyrész a 24V os betápot valamint képesek a plusz energiával motorok meghajtani,füteni, világitani stb stb
| |
|
| |
mister81
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2014. Jan. 26.
| Tárgy: Re: Ingyen energia Vas. Jan. 26, 2014 9:46 am | |
| | |
|
| |
G. Freeman
Hozzászólások száma : 13 Csatlakozás ideje : 2012. Feb. 04.
| Tárgy: Üdv! Kedd Jún. 03, 2014 6:35 pm | |
| Szóval elég rég jelentkeztem, de akadtak gondok az életben. Szóval a lényeg hogy sikeresen teszteltem egy free energy megoldást. a kapcsolás elég 1xű csak a kondik drágák. https://www.dropbox.com/s/nzn8ag0e8l0tfrp/output.pdfCirka egy óra alatt sikerült visszatöltenem egy 8 votlig merített ekkut 11.5 voltig. aztán beszart a relé. Ennek a megoldásnak az átka hogy beég a relé kontakt. Elnnebne elkezdtem a fetes megoldás megvalósítását. Természetesenb evidens hogy a vcezérlő minél kevesebbet fogyasszon, de ez egy másik kérdés, jelenleg ezen is dolgozom. A kapcsolásban a vezérlő áramkört szándéklosan nem raktam bele mert az bármi lehet egy astabil multivibrátor 2 tranzisztorral vagy egy 555 -ös megoldás vagy pic. Szóval mind1, a lényeg a 0.5 és 2 HZ közötti tartomány. További szép napot. U.i.: Nekem egy több farádos kondi párosom van tehát egy kisebb kapacitásúval valószínűleg lassabban tölt. | |
|
| |
Andreaska91
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2014. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Ingyen energia Pént. Dec. 12, 2014 2:03 am | |
| Üdv Nem tudtok valami egyszerű olcsó kapcsolású free energit ? egy kis led világitásnak kéne de az éjjel nappal ingyen adjon fényt . Ha valamit tudtok szívesen elfogadom | |
|
| |
Andreaska91
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2014. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Ingyen energia Pént. Dec. 12, 2014 2:07 am | |
| Az első oldalon valaki írta hogy a szénkefe elég mint a huzat és hogy bronz kéne neki , próbáltad már bróm kefével ? Nekem a fúró kommutátor sérült volt ette a szénkefét , egy önindítóból vágtam bele egy újat aztán a komutátort koptatta be és szikramentesen szépen fut azóta | |
|
| |
szabicrs
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2015. Mar. 14.
| Tárgy: Re: Ingyen energia Szomb. Márc. 14, 2015 7:22 am | |
| - Andreaska91 írta:
Üdv Nem tudtok valami egyszerű olcsó kapcsolású free energit ? egy kis led világitásnak kéne de az éjjel nappal ingyen adjon fényt . Ha valamit tudtok szívesen elfogadom Üdv! Nézd meg a youtubon a hamulámpát: Egyszerű, nem sok cucc kell hozzá, 3 hónapig megy éjjel nappal. Kipróbáltam, működik. | |
|
| |
G. Freeman
Hozzászólások száma : 13 Csatlakozás ideje : 2012. Feb. 04.
| Tárgy: tesla es kapanadze Hétf. Szept. 25, 2017 7:43 am | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ingyen energia | |
| |
|
| |
| Ingyen energia | |
|