| Találkozások szellemekkel - Beszámolók | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Eddy Admin
Hozzászólások száma : 94 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 10. Tartózkodási hely : Steins planet
| |
| |
Danny192
Hozzászólások száma : 26 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 24. Age : 32
| Tárgy: Re: Találkozások szellemekkel - Beszámolók Csüt. Júl. 26, 2012 1:02 am | |
| Nem lehet,hogy ezek valamiféle hologramok?A zajok,és mozgó dolgok meg a hologram körüli mező miatt lehetnek. | |
|
| |
Eddy Admin
Hozzászólások száma : 94 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 10. Tartózkodási hely : Steins planet
| Tárgy: Re: Találkozások szellemekkel - Beszámolók Csüt. Júl. 26, 2012 4:29 am | |
| egy hologram körül nem hiszem h lenne bármilyen mező. a hologram egy 3d-s kivetülés a térben. nem értem mi értelme lenne ókori kastélyokba, temetőkbe, elhagyott házakba, börtönökbe, kórházakba hologramokat rakni. kinek érné az meg, ha a Blue Beam technológiát csak úgy jelentéktelen kisemberek ijesztgetésére használnák fel? én a szellemeknél arra asszociálok inkább, hogy különböző dimenziókból, és párhuzamos valóságokból átszűrődő képek. esetleg a múltból is mutathat képeket, szerintem az idő és tér szövete egy érzékeny metafizikai "anyag", amin erőteljes érzelmek és energiák hatására átszűrődhetnek képek, esetleg fizikai anyagok, ezt nevezik idő vagy dimenzióutazásnak. erről több feljegyzés is van. nem tudni, hogy esetleg mi magunk nem-e jelenünk meg ebben a pillanatban is szellemként a jövőben vagy egy másik dimenzióban, v párhuzamos világban. | |
|
| |
Danny192
| Tárgy: Re: Találkozások szellemekkel - Beszámolók Pént. Júl. 27, 2012 7:57 am | |
| Nem is azt mondtam,hogy emberek vetítik ki,inkább alienek.De amúgyis,a lélek gömbformájú,nem?Akkor hogy lehet egy szellem ugyanolyan,mint életében volt?Szerintem tuti,hogy egy másik dimenzióból szűrődnek át,ahogy mondtad.Valami zavar biztos van. | |
|
| |
Eddy Admin
| Tárgy: Re: Találkozások szellemekkel - Beszámolók Hétf. Aug. 06, 2012 10:50 am | |
| az idegeneknek sem lenne sok hasznuk belőle ha szellemeket vetítgetnének ki ide-oda nincs sok értelme. a lélek nem gömb. nem tudom hirtelen definiálni, mert elég késő van, de hasonló lehet az asztrál testhez. | |
|
| |
Danny192
| Tárgy: Re: Találkozások szellemekkel - Beszámolók Kedd Aug. 14, 2012 7:39 am | |
| attól még,hogy szerinted nincs értelme,attól még lehet,hogy van csak te nem tudsz róla.amúgy meg azthiszem pont hogy te írtad,hogy a lélek gömb | |
|
| |
zsoltee
Hozzászólások száma : 15 Csatlakozás ideje : 2012. Jun. 20. Age : 38
| Tárgy: Re: Találkozások szellemekkel - Beszámolók Szomb. Ápr. 06, 2013 9:43 am | |
| A leket definiálták már gômbformában is Danny. De ezt nem csak Edytôl hallotam ill. olvastam már..... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Találkozások szellemekkel - Beszámolók | |
| |
|
| |
| Találkozások szellemekkel - Beszámolók | |
|